maanantai 30. toukokuuta 2011

perjantai 20. toukokuuta 2011

Haastispäiväri: RoSt

Nimi/alias:
RoSt

Ikä:
86

Paikkakunta:
Helsinki

Aloitusvuosi:
Voisi olla 97, tai 98

Kuvaile tyyli:
Pyrkimyksenä muuttuva.
Tyylin pysyvin elementti tosin on tähän mennessä ollut sarjakuvamaisuus, johon todennäköisesti haen muutosta jossakin välissä. Hätäily ei yleensä kuulu tyyliin, mutta joskus tyylissä näkyy myös hätäisyys, nopeat vedot ja viimeistelemätön toteutus. Syvemmät arviot jätän katsojalle.


Inspiraatio:
Graffiti, sarjikset, maailmankaikkeus.
Nautin luoda teokseni suoraan seinään ilman kynän kosketusta paperiin. Kaikki työni ovat siis improvisoituja.
Lisättäköön vielä inspiksiin naiset aurinko ja heinäkuu.

Väineet:
Spray, akryyli, tussit, lyijykynä, ja moni muu.

Ikimuistoisin hetki puuhaillessa :
Ei mitään spektaakkelia kerenny vielä tapahtua puuhaillessa. Monet päivät/ illat ystävien kanssa maalaamassa. Useimmissa ainakin jotain ikimuistoista.
Ikimuistoisinta tosin oli kun sain palautetta maalaamastani rekasta. Palaute oli hyvää ja sain huomata, että ihmisten suhtautuminen spraymaalauksiin saattaa jopa olla muuttumassa avoimemmaksi. Silmien aukaiseminen mitättömässäkin mittakaavassa on ikimuistoista itselle.











torstai 5. toukokuuta 2011

SISU-MAGAZINE ISSUE1


Sisu on uusi suomalainen graffalehti. Eka numero ilmestyy 28.5, ja sitä saa silloin ainakin Make Your Markista ja Geezersistä. Lehdessä on perus burneri- ja junasettien lisäksi myös kaduilta tavaraa, tageja, throwupeja sekä muuta liikkuvaa ja haastiksia plus jokunen artikkeli. Vielä on hetki aikaa laittaa kuvia osoitteeseen sisulehti@gmail.com.
Deadline on 10 päivä toukokuuta.
Cover art by Otto Maja.