sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Niina Katinka

Nimi:  Niina Katinka
Ikä: 24
Paikkakunta(maanosa)*: Joenzoo

Tyyli:
Tyyli on löytynyt pikkuhiljaa vuosien saatossa,taide – ja muotoiluopintojen lomassa ja elämää eläessä.Oma tyyli kehittyy ja muotoutuu jatkuvasti ja se on välillä itsellenikin yllättävää,kuinka monenlaista juttua sitä tuleekin tehtyä.

Kuvaillen: 
Leikkisä ja hauska.Joskus jopa myös oivaltava.

Inspiraatio:
Erikoinen estetiikka,kirjaimet,hauskat jutut ja huonot vitsit,söpöt eläimet ja otukset (laiskiaiset,pesukarhut yms),luovat ja mukavat ihmiset,piirtäminen,matkustelu,runsas vihreän teen juominen! Kaupan lattioilta löydetyt ostoslistat.

Välineet: 
Piirtämiseen käytin mieluiten vain ja ainoastaan mustia Pilot V Ball – kyniä jonkun 4 vuotta, mutta viimeisen vuoden aikana olen onnistunut pääsemään niiden kahleista.Nykyisin käytän luomiseen kaikkea mitä vaan löytyy : huopatusseja,maalitusseja,akryylivärejä,akvarelleja,ompelukonetta,liimaa,tekstiiliä...Isot maalausjutut pensselillä ja lateksimaalilla.

Muistamisen arvoinen:
Ilosaarirokkeihin edellisten kolmen kesän aikana maalatut setit on olleet ihan mahtavia kokemuksia.Etenkin viime kesän projekti oli tosi ikimuistoinen. Hengailtiin maalaamisen ohessa joen varressa mattolaiturilla parhaimmissa kesäfiiliksissä,komeat pojat uiskenteli ja mie ihastelin vierestä,ajettiin kilpaa fillareilla...yms <3


Terveiset Nimen seuraajille:   Tehkää vaan niitä asioita joista tykkäätte eniten.
                                              
                                                http://niinakatinka.blogspot.com








P.s. Sain ongittua internetistä kulman kautta flaikun Niinan ensi näyttelyyn.
Varmasti tutustumisen arvoinen reissu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti