sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Färsaaret 80N - Pyhä leluhalko ja muita valveunia 2 *19.3.-1.4.2011*

Nimi/alias:
Färsaaret 80N

Ikä:
24 kierrosta

Paikkakunta:
Vilmanstrand

Aloitusvuosi:
Visuaalinen havahtuminen 2002, eka näyttely 2010, oma galleria 2011

Tyyli:
Tyyli vissiinkin elää jatkuvasti, kietoutuu itsensä ympäri ja hajoaa useiksi eri vaihtoehdoiksi, mutta pystyn jäljittämään sen juuria jo varhaislapsuuden piirusteluista, mikä on aika jännää se: tiettyä kumuloituvaa avaruutta jo kolmevuotiaan kynästä.  Hanavesilähtöiset kalkkeumat hävis aivoista ja avas uusia kanavia, kun aloitin lähteellä ravaamisen - pääsin kunnolla vauhtiin, eikä vauhti pysähdy. Lucid-unilla on tärkeä rooli inspiraation ja tyylin vuorovaikutusmaailmassa miulla.

Kuvailtuna:
Oon hyvin sinut tyylini kanssa ja kahlaan polvia myöten sen tarjoamassa vapaudessa.Latteaa kompurointia omien kaksi- ja kolmiulotteisten maailmojen rajapinnoilla. Pyrin kai hakemaan myös jotain arvoituksellisen humoristista lopputulosta.

Inspiraatio:
Pikkukaupungin mukulakivikadut, lähiluonto ja yhteisprojektit. Maisemalliset instrumentaalit, marraskuu ja betonin läpi puskeva voikukka.

Väineet:
Löydettyjä, lainattuja ja lahjaks saatuja raaka-aineita. Luonnon materiaaleja ja maalitusseja. Ynnämuita, mitä vaan saan milloinkin käsiini. Kuumaliimapistooli laulaa.

Ikimuistoisin hetki :
Ekan näyttelyni avajaisissa tein livenä suht' helteisissä olosuhteissa yhen teoksen loppuun pelkissä boksereissa ja tennareissa. Rokkenrol.


Terveiset:
Tarkistakaa tuo "Ajan sävel"-dokkari http://vimeo.com/21920419

Kuvat:
Aino Haili

Galleria:
GALLERIA 80N, Lappeenranta - http://www.80n.fi/

1 kommentti: